Logo

Ristede havregryn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 liter havregryn
2 dl sukker
50 g margarine

Smelt margarinen på en dyb pande.
Bland havregryn og sukker i en skål, kom det i den smeltede margarine og rist dem til sukkeret er karameliseret og havregrynene er lysebrune.
Smager godt på koldskål med citronsmag sammen med lidt blød vaniljeis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.181 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her