Logo

Ristet bagel med ahornsirup og frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ristet bagel med ahornsirup og frugt

 

En bagel bliver af mange nævnt som et jødisk stykke bagværk, men er i virkeligheden traditionelt Polsk. Den minder meget om en donut, bortset fra at en bagel i nyere tid er beregnet til at skære op og putte pålæg i. Tit bliver de også varmet på brødristeren.

Arbejdstid: 5 min. Ikke fryseegnet  (2 personer)

 

#

1 bagel, fx Hattings eller bag selv bagels

2 spsk græsk yoghurt, kvark, skyr eller fromage frais

2 spsk ahornsirup

200 g frisk frugt, fx pære

*

 

Flæk en bagel i halve og rist dem gyldne.

Server en halv bagel til hver - med rørt kvark og ahornsirup.

Anret med frisk frugt.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 545 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?