Logo

Rocollo med figenmostarda og sennepssorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g Rocollo.
4 figner.
4 skiver rosinbrød
 
Mostarda:
1 spsk grov sennep.
50 g sukker.
50 g honning.
4 dl vand.
1 spsk sennepspulver.
2 dl hvidvin
 
Mostarda: Varm alle ingredienser op i en gryde og pisk sammen til en ensartet lage.
Bag fignerne møre ved 150º i ca. 1/2 time i lagen.
Gem fignerne i lidt lage og tag resten fra.
 
Sorbet: Kør mostarda-lagen til sorbet på en ismaskine.
Anret osten med ristet rosinbrød, sennepsmarinerede figner og sorbet.
 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.073 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bradepandekage med solbærStreuselkuchen hedder denne tyske kage, som er bagt med solmodne solbær. Prøv evt. også...
• Mosters abrikosdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade-creme brûléeDessertklassikeren creme brûlée er i denne luksusudgave lavet med chokolade
• Bradepandekage med solbærStreuselkuchen hedder denne tyske kage, som er bagt med solmodne solbær. Prøv evt. også...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os