Logo

Romfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 æg, delte
4 spsk sukker
5 blade husblas
1 dl rom
2 ½ dl piskefløde, pisket til skum

Pynt:
syltet eller kandiseret frugt

Æggeblommer og sukker piskes godt. Den udblødte, smeltede husblas røres i. Der smages til med rom. Når cremen begynder at blive jævn, blandes det meste af flødeskummet og de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i. Fromagen fyldes i en skål og pyntes med resten af flødeskummet.

Serveres med syltet eller kandiseret frugt.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.089 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?