Logo

Romfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg, delte
4 spsk sukker
5 blade husblas
1 dl rom
2 1/2 dl piskefløde, pisket til skum

Pynt:
syltet eller kandiseret frugt

Æggeblommer og sukker piskes godt. Den udblødte, smeltede husblas røres i. Der smages til med rom. Når cremen begynder at blive jævn, blandes det meste af flødeskummet og de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i. Fromagen fyldes i en skål og pyntes med resten af flødeskummet.

Serveres med syltet eller kandiseret frugt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.775 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Creme anglaiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PåskesouffléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ferskenis med hindbærpuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Crème brulé med kardemommeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os