Logo

Romersk is-punch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 10 personer:
1 portion grundsukkerlage til Frugtis (se opskrift).
3 appelsiner
2 citroner
1 dl rom
4 dl hvidvin
Italiensk marengs af:
2 æggehvider
70 g flormelis

Kog sukker og vand. Tilsæt efter kogningen den revne skal fra appelsinerne. Lad lagen trække ca. 1/2 time. Tilsæt derefter saften fra appelsinerne og citronerne, rommen og så meget hvidvin, at sukkerindholdet ligger på 15° Be. Kom blandingen i sorbetieren og frys den.
Pisk æggehvider og flormelis kraftigt til det bliver en let marengsmasse. Tilsæt den lige inden isen er færdigfrosset. Den kan enten røres forsigtigt i med en spatel eller ved at lade sorbetieren køre et par omgange. Lad isen hærde færdig i fryseren. Efter ca. 1 time er den parat til at blive serveret. Anret is-punchen, som skal have en temmelig blød konsistens, i portionsglas og overhæld evt. hver portion med en spsk rom. Romersk is-punch er en klassisk mellemret, men kan også serveres som dessert.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.198 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med appelsincreme 2Pandekager med appelsincreme er bedre end Rådhuspandekager og nemme. Sprøde pandekager...
• Cookie-sandwich med isDe skønne cookies kan selvfølgelig nydes som de er, men er helt uimodståelige serveret som...
• Pære-sorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med appelsincreme 2Pandekager med appelsincreme er bedre end Rådhuspandekager og nemme. Sprøde pandekager...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os