Logo

Romersk isdessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Den mest henrivende dessert fra en romersk familierestaurant.

Et fad med små frugter fyldt med is af den pågældende frugt. Halve kastanieskaller med kastanieis, halve babybananer med bananis, halve valnødder med valnøddeis, halve kaktusfigen med kaktusfigenis. Det skal være fint, upyntet og kærligt gjort.

Restauranten hedder Miraggio, den ligger Via de Lungara 18 i Trastevere, og den fremgår ikke af en eneste guide.
Desserten kan selvfølgelig eftergøres, eller man kan bruge ideen til en enkelt slags frugt, eller gå så vidt som til at købe isen og fylde den i nogle skaller af den pågældende frugt.
Fint er det i hvert fald.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.484 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?