Logo

Romfromage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 blade husblas
3 æg
3 dl piskefløde
45 g melis
½ dl rom.
½ á 1 dl piskefløde kan regnes til pynt.

Husblasen udblødes og smeltes. Æggeblommerne røres hvide med sukker. Æggehvider og fløde piskes hver for sig. Rommen hældes i de rørte æggeblommer, derefter tilsættes den slunkne husblas i en tynd stråle og tilsidst den stivpiskede fløde og de stivpiskede æggehvider. Der omrøres jævnligt med stor forsigtighed, indtil fromagen begynder at stivne. Da hældes den hurtigt i en glasskål, flade portionsglas eller bægre.
Fromagen kan pybtes med flødeskum, eller man kan hertil servere en lunken rød frugtsauce, men man må da helst anrette fromagen i en glasskål.
Man kan i romfromagen tilsætte 1 dl piskefløde mere og tage 1 æg mindre, men man må da helst tage 1 blad husblas mere end andgivet ovenfor.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.065 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?