Logo

Romfromage med syltede blommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Romfromage med syltede blommer

 

Desserten er en lækker romfromage uden æg, serveret med syltede blommer.

Arbejdstid: 30 min. Hviletid: mindst 1 time. Ikke fryse-egnet. (4 personer)

 

#

3 blade husblas

1 dl mørk rom

½ stang vanilje

2½ dl piskefløde

75 g flormelis

250 g blommer

3-4 spsk sukker (afhængigt af blommernes smag)

evt. citronmelisse

*

 

Læg husblasbladene i blød i koldt vand i 5 min.

Tag husblassen op af vandet, knug vandet ud og smelt det i en skål over vandbad sammen med rom.

Lad blandingen køle lidt af.

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.

Pisk fløde, vaniljekorn og flormelis til blødt skum.

Rør husblasblandingen i flødeskummet i en tynd stråle.

Fordel fromagen i portionsglas og sæt dem i køleskabet i ca. 1 time, til de er stivnet.

Skyl blommerne, skær dem i halve og fjern stenene.

Kog blommerne møre med sukker og den tomme vaniljestang ved svag varme under låg i 5-8 min. (afhængigt af, hvor modne de er).

Hæld i en skål til afkøling.

Anret fromagen med kogte blommer og pynt evt. med citronmelisse.

Romfromage med syltede blommer

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.180 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her