Logo

Romfromage med syltede kirsebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
fromage:
6 æg
6 spsk sukker
1 dl piskefløde
8 blade husblas
½ dl rom

kirsebær:
250 g kirsebær
150 g sukker

Pynt:
2 dl piskefløde

Husblassen lægges i blød i koldt vand. Æggeblommerne piskes hvide med de 8 spsk sukker og smages til med rom. Piskefløden piskes til skum, hviderne piskes til skum. Husblassen knuges let og opløses i lidt rom over varme, afsvales let og sigtes i æggemassen. Herefter tilsættes de stiftpiskede hvider og til sidst vendes flødeskummet i. Fromagen sættes til afkøling og pyntes ved servering med flødeskum.
Kirsebærrene koges op med sukker og en smule vand, bærrene tages op med hulske og lagen nedkoges til den tykner lidt, hvorefter bærrene igen tilsættes. Afkøles og serveres til fromagen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.805 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarberkompot med rom og ingefærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flødefromage, parfait, frugt og saucerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rød saftbudding med cremesauceEn dejlig egnsret fra Sønderjylland
• Rabarberkompot med rom og ingefærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!