Logo

Rosmarinsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 kviste frisk rosmarin
½ l. vand
250 g sukker
1 dl hvidvin
1 citron, saften heraf

Vand og sukker koges i ca. 5 minutter, hvorefter den friske rosmarin tilsættes og koger videre i ca. 5 minutter. Herefter sigtes lagen over i en anden gryde, hvorefter hvidvin og citronsaft tilsættes.

Sorbeten røres i sorbetmaskine eller i en skål, der en sat ned i en større gryde med isterninger blandet med salt. Det er vigtigt, at man under hele processen rører med en gummiskraber eller grydeske, så isen ikke krystalliserer.

Når sorbeten har fået en softice-lignende konsistens, hældes den over i en form og hærdes i en almindelig fryser.

Efter hærdningen kan man kugle den op og servere den i et glas.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.075 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her