Logo

Roulade med hindbærpuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Solsikke bund:
75 g solsikkekerner
50 g smør
5 æggehvider
225 gram sukker
2 spsk hvedemel
 
Hindbærpurè
250 g hindbær
150 gram sukker
¼ liter vand
1 citron, saft af
 
Smørcreme:
200 gram smør
5 æggeblommer
2 citroner, saft og skal
 
1. Smørret smeltes. Solsikkekernerne brunes i ca. 4-5 min. og blendes
2. Æggehviderne piskes stive, sukkeret kommes i, piskes i nogle minutter.
3. Solsikkekernerne vendes i, melet sigtes i og vendes.
4. Dejen smørret ud på en stor bradepande med bagepapir, bages ved 180ºC i 20-25 min., og vendes ud på noget nyt bagepapir.
 
Hindbærpuré:
Hindbær, sukker og vand koges sammen og citronsaft tilsættes.
Der piskes godt i det, til det er puré - Afkøles.
Lidt af pureen smøres på bunden, resten af pureen serveres til kagen.
 
Smørcreme:
Smørret piskes hvidt med sukker.
Æggeblommerne piskes i lidt efter lidt.
Saft og citronskal til sidst.
Cremen smøres på og kagen rulles.
 
Anretning:
Et par skiver roulade pr. person. Puréen lægges ved samt friske bær.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 916 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?