Logo

Russisk dessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
35 g mannagryn
2.5 dl vand
2.5 dl solbærsaft
 
Hæld det hele i en gryde og kog det op.
Hæld det hele i en skål, pisk det kraftigt og stil det koldt indtil det er stift.
 
Tips: Da man pisker bliver det hurtigt koldt, så det skal ikke stå ret længe
før det er stift.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.508 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Risengrød med kanelsukker klassiskDenne klassiske opskrift på god gammeldags risengrød rækker til 4 portioner.
• FrugtgrødFølgende frugter er velegnede til frugtgrød: Jordbær, hindbær, stikkelsbær, blommer...
• Små mandeltærter med solbærkvarkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risengrød med æblerLige det rigtige, når man vil forkæle sig selv - ikke bare på en diset februardag: cremet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os