Logo

Russisk dessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
35 g mannagryn
2.5 dl vand
2.5 dl solbærsaft
 
Hæld det hele i en gryde og kog det op.
Hæld det hele i en skål, pisk det kraftigt og stil det koldt indtil det er stift.
 
Tips: Da man pisker bliver det hurtigt koldt, så det skal ikke stå ret længe
før det er stift.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.466 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BananbådeBananbåde, der er en slags banansalat serveret i bananskælles, marineres i sukker og...
• Mandelbund med chokolade og sorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombær med råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan-chokoladelagkage Lagkage med banan of chokolade til fest, fødselsdag eller måske et bryllup. Prøv eventuelt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os