Logo

Russisk Pandekage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g smør eller margarine
125 g hvedemel
2 1/2 dl vand
2 1/2 dl fløde
5 æg
3 spsk sukker
1/2 citron, reven skal heraf
15 g hakkede mandler

Smør eller margarine til bagning
syltetøj
flormelis

Smørret smeltes og melet røres i.
Dejen afbages med vand og fløde.
Gryden tages fra varmen.
Æggeblommerne kommes i en ad gangen.
Sukker, citronskal og mandler røres i.
Hviderne piskes stive og vendes i.
Dejen bages ved svag varme som 3-4 pandekager.
Læg låg på panden under bagningen, og vend pandekagerne ved hjælp af låget.
Lagene lægges sammen med syltetøj eller frugtmos.
Serveres drysset med sigtet flormelis.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 742 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Friske citronpandekager med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rådhuspandekager - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags æblekage i nye klæderInspirationen til denne herlige spise fik vi en dag, da en af vore gode venner kom forbi...
• Friske citronpandekager med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os