Logo

Russisk Pandekage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
100 g smør eller margarine
125 g hvedemel
2 ½ dl vand
2 ½ dl fløde
5 æg
3 spsk sukker
½ citron, reven skal heraf
15 g hakkede mandler

Smør eller margarine til bagning
syltetøj
flormelis

Smørret smeltes og melet røres i.
Dejen afbages med vand og fløde.
Gryden tages fra varmen.
Æggeblommerne kommes i en ad gangen.
Sukker, citronskal og mandler røres i.
Hviderne piskes stive og vendes i.
Dejen bages ved svag varme som 3-4 pandekager.
Læg låg på panden under bagningen, og vend pandekagerne ved hjælp af låget.
Lagene lægges sammen med syltetøj eller frugtmos.
Serveres drysset med sigtet flormelis.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.145 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?