Logo

Russisk Ostekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Gateau russe au fromage - 8 personer

4-500 gr frisk ost eller flødeost
150 gr lys appelsinmarmelade (ikke for sød)
Lidt frisk reven citronskal
4 æg
3 spsk stødt melis
1 spsk vaniljesukker
1 spsk smør
1 citron som saft
100 gr mandelflager

Springformen smøres med smeltet smør og beklædes med mandelflager.
Ostemassen røres sammen med appelsinmarmeladen der er rørt op med citronsaften.
4 æggeblommer og melis piskes hvide og røres i ostemassen.
Derefter vendes de stiftpiskede hvider i.
Bages i mellemvarm ovn - 160º - til den er svagt lysebrun ovenpå - ca. 30 min.
Stilles bagefter til afkøling.

Anretning:
Ved servering vendes kagen ud på et fad. Kan evt. anrettes med solbærcoulis.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.058 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarbermousse 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fragilite med jordbærflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødvinskogte figner med yoghurtcreme En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbermousse på makronbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os