Logo

Sød omelet med kumquats, korender og rosa peber iscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 stk æg
50 g sukker
8 stk kumquats
10 g korender
1/2 bdt citronmelisse
80 g sukker
3 g rosa peber friskt kværnet
1/4 liter sødmælk
1/4 liter piskefløde
100 g sukker
100 g past. æggeblommer

Rosa peber, sødmælk og piskefløde bringes i kog, hvorefter sukker og past. æggeblommer tilsættes og legeres indtil ca. 80ºc og afkøles under omrøring for til sidst at køres i en ismaskine.

De friske æg piskes let med 50 g sukker og derefter laves der en omelet. Som ved serveringen overhældes med en lage som er lavet af 100 g sukker der blandes med 1/2 dl vand og tilsættes tynde skiver af kumquats og korender, hvorefter lagen gives et opkog lige inden den hældes over den søde omelet.

Tilsættes citronmelissen. Desserten anrettes pænt.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 542 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HyldebærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• VintertærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær og balsamicoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hylde-marinerede blommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os