Logo

Søde butterdejsskaller med creme og jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 søde butterdejsskaller
10 Friske jordbær

Creme:
4 æggeblommer
2 tsk hvedemel
2 spsk sukker
¼ st. vanilje
2 ½ dl mælk.

Æggeblommer, hvedemel, sukker, mælk og vaniljekorn hældes i gryde og koges op under konstant omrøring, til cremen er ensartet og har en tyk
konsistens.
Cremen sættes på køl til den er afkølet.
Cremen fyldes i butterdejsskaller og jordbær skæres på langs og lægges i vifte over cremen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.611 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her