Logo

Søde butterdejsskaller med frugt og råcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 søde butterdejsskaller

Frisk frugt:
Appelsin
Ananas
Kiwi
Jordbær

Råcreme:
2 ½ dl fløde
2 Æggeblommer
2 spsk Sukker
½ st. Vanille

Frugten skrælles og skæres i ensartede stykker.
Frugtstykkerne kan eventuelt stænkes med likør efter eget valg.

Råcreme:
Æggeblommerne piskes med sukker og vaniljekorn til en æggemasse.
Pisk fløden og vend æggemassen i. Stil cremen på køl og lad den sætte
sig. Butterdejsskaller fyldes med frugtstykker og råcreme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.741 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her