Logo

Søde butterdejsskaller med frugt og råcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 søde butterdejsskaller

Frisk frugt:
Appelsin
Ananas
Kiwi
Jordbær

Råcreme:
2 ½ dl fløde
2 Æggeblommer
2 spsk Sukker
½ st. Vanille

Frugten skrælles og skæres i ensartede stykker.
Frugtstykkerne kan eventuelt stænkes med likør efter eget valg.

Råcreme:
Æggeblommerne piskes med sukker og vaniljekorn til en æggemasse.
Pisk fløden og vend æggemassen i. Stil cremen på køl og lad den sætte
sig. Butterdejsskaller fyldes med frugtstykker og råcreme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.452 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her