Logo

Søde butterdejsskaller med nougatfløde og appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 søde butterdejsskaller
2 appelsiner
1 dl vand
75 g sukker
4 husblas
2 dl fløde
100 g nougat

Riv skal fra ½ appelsin, skræl appelsinerne og skær dem i skiver.
Vand, sukker og den revne appelsinskal koges igennem, udblød husblasen i koldt vand.
Sukkersiruppen blandes med den udblødte husblas og hældes over
appelsinskiverne, lad dem afkøle.
Fløden koges op og nougaten røres ud i fløden, sæt nougat/fløden på
køl.
Når nougat/fløde er afkølet piskes den op.
Butterdejsskaller fyldes med nougat/fløden og appelsinskiverne, som
lægges lagvis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.714 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
7625-04-2010 09:49:40 madABC
Hos en bager eller et velass. supermarked.
7725-04-2010 09:37:32 Maria Østergård
hvor kan man købe de søde butterdejsskaller for at kunne lave denne dessert?
Kan ikke finde dem nogen steder.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her