Logo

Søde butterdejsskaller med nougatfløde og appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 søde butterdejsskaller
2 appelsiner
1 dl vand
75 g sukker
4 husblas
2 dl fløde
100 g nougat

Riv skal fra 1/2 appelsin, skræl appelsinerne og skær dem i skiver.
Vand, sukker og den revne appelsinskal koges igennem, udblød husblasen i koldt vand.
Sukkersiruppen blandes med den udblødte husblas og hældes over
appelsinskiverne, lad dem afkøle.
Fløden koges op og nougaten røres ud i fløden, sæt nougat/fløden på
køl.
Når nougat/fløde er afkølet piskes den op.
Butterdejsskaller fyldes med nougat/fløden og appelsinskiverne, som
lægges lagvis.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 934 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• VaniljecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Isdessert med flødeskum, chokoladedrys og frisk frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblegrød SørensServer grøden dejlig kold med mælk eller flødeskum og et drys kanel
• Vanilje-buddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
7625-04-2010 09:49:40 madABC
Hos en bager eller et velass. supermarked.
7725-04-2010 09:37:32 Maria Østergård
hvor kan man købe de søde butterdejsskaller for at kunne lave denne dessert?
Kan ikke finde dem nogen steder.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os