Logo

Saftfromage 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook



#

2 dl sød hindbær-, hyben-, jordbær-, rabarber- eller solbærsaft
5 blade husblas
1 tsk Vanilla
evt. 1 spsk sukker
2 1/2 dl piskefløde, pisket til skum

Pynt:
1 dl piskefløde, pisket til skum
syltetøj
*


Husblasen udblødes i koldt vand, tages op og smeltes over damp.

Saft, Vanila og sukker røres i.

Blandingen stilles koldt og omrøres af og til.

 Når den begynder at blive jævn, vendes den forsigtigt i flødeskummet.

Desserten hældes i en skål og stilles koldt.

Den pyntes med flødeskum og syltede frugter.



 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.458 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FromageOldemors klassiske citronfromage, eller en af de nyere varianter med Baileys, kaffe eller...
• AppelsinfromageAppelsinfromagen vækker søde minder hos mange. Desserten er speciel dejlig efter krydrede...
• FromageOldemors klassiske citronfromage, eller en af de nyere varianter med Baileys, kaffe eller...
• Rødgrød mixEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os