
Der er oldemors klassiske citronfromage, eller en af de
nyere varianter med marcipan og frugter, så er fromage altid en sikker vinder
på dessertbordet. 
Arbejdstid: 20 min. Hviletid: ca. 2 timer. 4 personer. 
#
2 blade husblas 
1 økologisk citron 
3 æg 
50 g sukker 
50 g rå marcipan 
25 g smuttede mandler 
2 dl piskefløde 
 
Tilbehør: 
250 g friske ribs eller andre sommerbær 
*
LÆG husblas i blød i koldt vand i ca. 5 min. 
 
RIV citronskal len fint og pres saften. 
 
KNUG vandet ud af husblassen og smelt den sammen med 2 spsk
citronsaft i en skål over vandbad. 
 
PISK æg og sukker til en tyk creme (5-8 min. med en håndmikser).
Tilsæt 1 tsk fintrevet citronskal og den let afkølede
husblas. 
 
RIV marcipanen groft og hak mandlerne. 
Pisk fløden til blødt skum. 
Vend marcipan, mandler og flødeskum i æggemassen og fordel
fromagen i portionsglas. 
Sæt dem i køleskabet i ca. 2 timer, til de stivner. 
Server med friske ribs. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin