Logo

Marcipanfyldte æbler i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 store æbler
100 g marcipan
1 spsk cognac eller rom
1 spsk smør
       
Skræl æblerne og udstik kærnehusene.
Ælt marcipan med spiritus og fyld den i æblerne.
Anbring dem i den gennemfugtede stegeso og pensl dem med halvsmeltet smør.
Bag dem ved 250ºC i 35-45 minutter.
Spis dem rygende varme med iskoldt flødeskum eller kold cremesauce til.
 
Tips: Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende
anvendes til de søde ting.
De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i
en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 838 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• CognacbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pærer på makron med portvinscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BaronessepærerSpændende dessert med pærer og husblas. Desserten pyntes med brombær og hakkede mandler....
• Appelsin-grappasyltet sveske i sprødt orangerørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os