Logo

Marcipanis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æggeblommer
80 g flormelis
1/2 liter piskefløde
vaniljesukker
50 g marcipan
50 g lys chokolade
1/2 dl vodka

Marcipan og chokolade rives fint. Æggeblommer, flormelis og vaniljesukker piskes hvidt, let og hurtigt over vandbad. Tilsæt vodkaen. Fløden piskes og vendes i æggemassen, som ikke må være for varm, når fløden vendes i. Marcipanisen sættes i fryseren i et døgn.

Man kan pynte isen med lidt flødeskum og drysse over med lys revet chokolade, eller man kan pynte med cocktailkirsebær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.096 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblebåde i karamel med mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærkoldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ÆggegrødÆggegrød er en gammel dansk ret, og denne opskrift er rimelig simpel at følge. Grøden...
• Æblebåde i karamel med mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os