
 
En flødeis med
marcipan og friske, danske kirsebær. 
Arbejdstid: 20 min.
Indfrysningstid: ca. 3 timer Kræver ikke ismaskine (6-8 personer) 
 
#
6 æggeblommer
(pasteuriserede) 
100 g sukker 
1 tsk citronskal
(fintrevet, usprøjtet) 
2 spsk citronsaft 
et lille drys fint
salt 
150 g ren rå
marcipan (groftrevet) 
¼ l piskefløde 
Tilbehør: 
friske kirsebær og
mynte 
*
Pisk æggeblommer og
sukker til en meget tyk creme. 
Tilsæt citronskal og
-saft og salt sammen med marcipanen. 
Pisk fløden til
blødt skum og vend den i æggemassen. 
Fyld iscremen i en
sandkageform beklædt med husholdningsfilm. 
Frys i 3-6 timer,
til isen er fast. 
Server med kirsebær
og pynt med mynte. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin