Logo

Marcipanis med vodka

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 æggeblommer
80 g flormelis
½ liter piskefløde
vaniljesukker
50 g marcipan
50 g lys chokolade
½ dl vodka
 
Marcipan og chokolade rives fint.
Æggeblommer, flormelis og vaniljesukker piskes hvidt, let og hurtigt over
vandbad.
Tilsæt vodkaen.
Fløden piskes og vendes i æggemassen, som ikke må være for varm, når
fløden vendes i.
Marcipanisen sættes i fryseren i et døgn.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.604 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her