Logo

Marcipanis med vodka

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æggeblommer
80 g flormelis
1/2 liter piskefløde
vaniljesukker
50 g marcipan
50 g lys chokolade
1/2 dl vodka
 
Marcipan og chokolade rives fint.
Æggeblommer, flormelis og vaniljesukker piskes hvidt, let og hurtigt over
vandbad.
Tilsæt vodkaen.
Fløden piskes og vendes i æggemassen, som ikke må være for varm, når
fløden vendes i.
Marcipanisen sættes i fryseren i et døgn.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.038 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skål i pæreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grundlovsdessert - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sød kartoffelkage med æbleSpar på sukkeret og få en dejlig svampet og saftig kage ved at tilsætte sød kartoffel i...
• Skål i pæreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os