Logo

Marcipanfromage med ribs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marcipanfromage med ribs


Der er oldemors klassiske citronfromage, eller en af de nyere varianter med marcipan og frugter, så er fromage altid en sikker vinder på dessertbordet. 

Arbejdstid: 20 min. Hviletid: ca. 2 timer. 4 personer.

#

2 blade husblas

1 økologisk citron

3 æg

50 g sukker

50 g rå marcipan

25 g smuttede mandler

2 dl piskefløde

 

Tilbehør:

250 g friske ribs eller andre sommerbær

*

LÆG husblas i blød i koldt vand i ca. 5 min.

 

RIV citronskal len fint og pres saften.

 

KNUG vandet ud af husblassen og smelt den sammen med 2 spsk citronsaft i en skål over vandbad.

 

PISK æg og sukker til en tyk creme (5-8 min. med en håndmikser).

Tilsæt 1 tsk fintrevet citronskal og den let afkølede husblas.

 

RIV marcipanen groft og hak mandlerne.

Pisk fløden til blødt skum.

Vend marcipan, mandler og flødeskum i æggemassen og fordel fromagen i portionsglas.

Sæt dem i køleskabet i ca. 2 timer, til de stivner.

Server med friske ribs.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 664 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?