Logo

Marcipanchips og softice med nougatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g marcipan
1 æg
1 tsk kanel
1 tsk sukker
4 spsk stærk kaffe
200 g nougat
1 l god vaniljeis el. pistacieis
 
Skær 12 tynde skiver af en rulle marcipan og læg dem på en bageplade med bagepapir og tryk dem en anelse flade.
Pensl med æg og drys lidt kanel og sukker på.
Giv chipsene 7-8 min. ved 200°C.
Køl dem af på en rist og opbevar dem herefter i en lufttæt dåse.
Er du til orange-smag, så kan du ælte lidt revet appelsinskal i marcipanen før den skæres i skiver.
Når det er tid til servering rører du en liter god vaniljeis blød.
Samtidig kommer du lidt stærk kaffe i en tykbundet gryde og smelter
nougaten heri under meget svag varme indtil saucen bliver flydende.
Hæld den varme sauce over isen, som du eventuelt har anrettet i
portionsglas, og dekorér med marcipanchipsene.
 
Tips: Stil glassene på køl ca. 30 min. før servering - så holder isen sig kold længere.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.268 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Is med DaimEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble -og nøddefromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærkage med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med grapefrugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!