Logo

Marcel kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bund:
500 g mørk chokolade
500 g blødt smør
500 g flormelis
18 æggeblommer
18 hvider
 
Mousse:
600 g mørk chokolade
¼ liter mælk
100 g smør
15 æggehvider
250 g sukker
5 æggeblommer
6 blade husblas (12 gram)
       
Bund:
Chokolade og smør smeltes over vandbad
Flormelis og blommer piskes hvidt
Hviderne piskes stive
Chokolade/smør blandingen vendes sammen med de piskede blommer og sukker og vendes tilsidst sammen med de piskede hvider.
Smøres ud i ringform eller på bradebande i ca. 4-5 cm tykkelse, bages ved 170°C i ca. 20 min.
Mousse:
Chokolade, smør og mælk smeltes
Æggehvider og sukker piskes
Den let afkølede chokolademasse vendes med de 5 æggeblommer og de udblødte og smeltede blade husblas, vendes herefter forsigtigt med de piskede æggerhvider. smøres derefter på de kolde bunde så der er lige meget mousse som bund. 
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.374 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?