Logo

Mannabudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 l. mælk
125 g mannagryn
 
3 æg
2 spsk sukker
mandler
lidt reven citronskal
vanilje
 
Mælken bringes i kog.
Grynene drysses i under stærk omrøring i den kogende mælk.
Kog godt 15 minutter under jævnlig omrøring.
Grøden æltes let og røres afsvalet med 3 hele æg pisket med 2 spsk stødt melis, en snes skolede søde hakkede mandler og et par bitre, samt reven citronskal og vanilje.
Buddingen hældes op i en pynteskål eller en vædet form.
Spises med sød sauce.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.870 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Daimis 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkage - rabarbertærte, med marcipanDenne lækre forårstærte kan serveres kagen lun eller afkølet med flødeskum til. En sød...
• Flødedessert med citron og nellikeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Daimis 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
10316-10-2010 17:20:17 Marianne
jeg vil nu foretrække at hælde den op i et ovnfast fad, drysse med rasp og smørklatter, bage den ved 175 grader 30-45 minutter og så servere den lunken med saftsovs/bærsovs.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os