Logo

Salzburger nockerln

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8 æggehvider
1 knsp.salt
5 spsk flormelis
4 æggeblommer
3 spsk hvedemel
1 spsk smeltet smør
1 spsk sukker
flormelis

Del æggene forsigtigt og gem de 4 æggeblommer. Pas på der ikke kommer æggeblomme i æggehviderne, så kan de ikke piskes stive. Selv den mindste smule kan ødelægge det hele.
Pisk æggehviderne meget stive med en el-pisker, ca 5 min. Når du kan vende bunden i vejret på skålen, uden at hviderne løber ud, er de færdige.
Tilsæt flormelis, lidt af gangen, under fortsat piskning.
Vend med en dejskraber én æggeblomme i af gangen og vend derefter melet i med stor e tag.
Hæld smeltet smør i en aflang form, ca 30x20 cm og med ca 5 cm høje kanter. Strø sukker på.
Kom dejen i og lav fire toppe på den.

Bag ved 225º i 8-10 min.
Sigt flormelis over. Servér souffléen med det samme.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.549 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?