Logo

Sherryfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g mørk chokolade
50 g valnøddekerner
1 dl sherry
5 bl. husblas
4 dl piskefløde, pisket til skum
2 spsk flormelis

Pynt:
1 dl piskefløde, pisket til skum
Chokoladekringler

Chokolade og nødder hakkes groft, blandes og overhældes med sherry. Husblasen udblødes i koldt vand, tages op og smeltes over damp. Den røres i fyldet. Fløden piskes ikke for stiv, sødes og blandes forsigtigt med fyldet. Fromagen hældes i en skål og pyntes, når den er stiv, med flødeskum og chokoladekringler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.151 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her