Logo

Sherryfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
50 g mørk chokolade
50 g valnøddekerner
1 dl sherry
5 bl. husblas
4 dl piskefløde, pisket til skum
2 spsk flormelis

Pynt:
1 dl piskefløde, pisket til skum
Chokoladekringler

Chokolade og nødder hakkes groft, blandes og overhældes med sherry. Husblasen udblødes i koldt vand, tages op og smeltes over damp. Den røres i fyldet. Fløden piskes ikke for stiv, sødes og blandes forsigtigt med fyldet. Fromagen hældes i en skål og pyntes, når den er stiv, med flødeskum og chokoladekringler.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.807 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her