Logo

Sherryfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g mørk chokolade
50 g valnøddekerner
1 dl sherry
5 bl. husblas
4 dl piskefløde, pisket til skum
2 spsk flormelis

Pynt:
1 dl piskefløde, pisket til skum
Chokoladekringler

Chokolade og nødder hakkes groft, blandes og overhældes med sherry. Husblasen udblødes i koldt vand, tages op og smeltes over damp. Den røres i fyldet. Fløden piskes ikke for stiv, sødes og blandes forsigtigt med fyldet. Fromagen hældes i en skål og pyntes, når den er stiv, med flødeskum og chokoladekringler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.310 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mandelkage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombærfondue med figner og mandelkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mynte-panna cotta med chokoladePanna cotta er en italiensk dessert. Panna cotta betyder kogt fløde. Panna cotta er en...
• Mandelkage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os