Logo

Sherry-chokolade Mousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


75 g chokolade
3 æg
4 spsk sherry
lidt flødeskum
chokoladedrys

Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Tag skålen af og lad det køle lidt af, mens der røres. Rør så æggeblommerne i en af gangen og derefter sherryen.
Pisk hviderne stive og rør ⅓ i chokoladen. Fold forsigtigt resten i.
Fordel moussen i portionsforme.
Pynt med en klat flødeskum og lidt chokoladekrøller eller drys.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her