Logo

Sherry-chokolade Mousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

75 g chokolade
3 æg
4 spsk sherry
lidt flødeskum
chokoladedrys

Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Tag skålen af og lad det køle lidt af, mens der røres. Rør så æggeblommerne i en af gangen og derefter sherryen.
Pisk hviderne stive og rør 1/3 i chokoladen. Fold forsigtigt resten i.
Fordel moussen i portionsforme.
Pynt med en klat flødeskum og lidt chokoladekrøller eller drys.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 862 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Koldskål som Consommé fra det nye køkkenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banancremé isDenne fedtfattige banancreme is er utrolig lækker. Den laves lettest med ismaskine. Hvis...
• MandelbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldskål som Consommé fra det nye køkkenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os