Logo

Simones Jordbæris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 blade husblas
350 g Jordbær
100 g sukker
4 dl piskefløde
½ citron

Læg husblasen i blød i koldt vand i 10 minutter.

Gnid jordbærrene gennem en sigte eller kør dem til mos i en blender med sukker og citronsaft.
Knug husblasen og smelt den over vandbad i det vand, der hænger ved.
Rør den let afkølede husblas i mosen. Pisk fløden stiv og fold den i mosen.
Kom det i en frysefast form, der stilles i fryseren en time.

Tag isen ud og rør den godt igennem. Lad den fryse igen 2-3 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.359 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her