Logo

Signes æbletærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bund:
150 g hvedemel
100 g smør
3 spsk sukker
2 spsk vand
 
Fyld:
3-4 syrlige æbler i både
1 tsk kanel
3 spsk rosiner
 
Låg:
200gr marcipan (sukker hvis den er rå)
1 knsp bagepulver
2 æg
 
Bund: Bland smør, sukker og hvedemel sammen.
Tilsæt vand og ælt dejen sammen.
Rulles ud og lægges i en tærtebund.
Bunden prikkes og bages ved 200ºC i ca 5 minutter.
 

Fyld: Æbler lægges på en den bagte bund, kanel og rosiner drysses over.  

Låg: Marcipanen rives og blandes med æg og bagepulver, dejen hældes ud over æblerne, og tærten bages ved 175ºC i ca 30 minutter.
Serveres lun med flødeskum.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.087 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blommechutney 2En chutney serveres som regel som tilbehør til indiske retter. Her bruges den lækre...
• Æbler, kogteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanelblommer med yoghurtKanelblommer med yoghurt er bare den lækreste dessert om efteråret, når de danske blommer...
• Jordbær, chokolade, "crème brûlèe"-rør og krydderurterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os