Logo

Sherrytrukne blommer og pærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g blommer
500 g pærer
2 ½ dl sukker
2 dl sherry
50 g valnøddekerner

Flødeskum
 
Skyl, flæk og udsten blommerne.
Skræl pærerne og skær dem i meget tynde både.
Kog 1 ½ dl vand og sukker sammen og giv pærerne et opkog heri.
Hæld pærer og sukkerlage over blommerne.
Tilsæt sherry og rør rundt.
Hæld lidt kogende vand over valnøddekernerne og lad dem stå ca. 5 min. Halver kernerne og træk den brune hinde af.
Læg valnøddekernerne i skålen med frugt, læg en tallerken over og stil skålen i køleskabet.
Serveres med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.438 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her