Logo

Sherryfromage med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Arbejdstid: 20 min. Stivnetid: 2 timer Fryse-egnet
(6 personer)

6 blade husblas
2 æg
50 g sukker
1-1 ½ dl sherry
25 g mandler
25 g chokolade
3 dl piskefløde
1 lagkagebund
Pynt:
3 blade husblas
1 lille dåse abrikoser
1 lille klase vindruer
2 dl abrikoslage

Udblød husblasen i koldt vand.
Pisk æggeblommer godt med sukker og pisk sherry i sammen med hakkede mandler og chokolade.
Smelt husblasen - lad den svale lidt, inden den hældes i fromagen i en tynd stråle, mens der piskes.
Pisk æggehvider og fløde til skum og kom det i.
Kom en lagkagebund i en springform (uden bund) 22 cm i diameter, og kom fromageblandingen herpå.
Lad den stivne.
Tag ringen af springformen og læg abrikoser og druer dekorativt på fromagen.
Kom de 3 blade husblas i koldt vand.
Smelt dem i lidt af abrikoslagen.
Lad det svale, til det begynder at gelere.
Fordel geleen over frugten.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.611 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her