Logo

Sherryfromage med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Arbejdstid: 20 min. Stivnetid: 2 timer Fryse-egnet
(6 personer)

6 blade husblas
2 æg
50 g sukker
1-1 ½ dl sherry
25 g mandler
25 g chokolade
3 dl piskefløde
1 lagkagebund
Pynt:
3 blade husblas
1 lille dåse abrikoser
1 lille klase vindruer
2 dl abrikoslage

Udblød husblasen i koldt vand.
Pisk æggeblommer godt med sukker og pisk sherry i sammen med hakkede mandler og chokolade.
Smelt husblasen - lad den svale lidt, inden den hældes i fromagen i en tynd stråle, mens der piskes.
Pisk æggehvider og fløde til skum og kom det i.
Kom en lagkagebund i en springform (uden bund) 22 cm i diameter, og kom fromageblandingen herpå.
Lad den stivne.
Tag ringen af springformen og læg abrikoser og druer dekorativt på fromagen.
Kom de 3 blade husblas i koldt vand.
Smelt dem i lidt af abrikoslagen.
Lad det svale, til det begynder at gelere.
Fordel geleen over frugten.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Aspargessuppe, Mørbradbøffer og ÆggelikørsnitterAspargessuppe med sprødstegt karrykylling, Mørbradbøffer med rabarber og kagen til alle de...
• Letfrossen jordbærmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommer med risHer er opskriften på en spændende dessert med blommer og ris - en kombination man ikke ser...
• Aspargessuppe, Mørbradbøffer og ÆggelikørsnitterAspargessuppe med sprødstegt karrykylling, Mørbradbøffer med rabarber og kagen til alle de...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!