Logo

Skildpadde-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6-8 Toms skildpadder
1 l. vanilje-is

IS MED SKILDPADDESTYKKER:
Tø vanilje-isen en smule op.
Hak skildpadderne i stykker på en tallerken - så du får al cremen med.
Brug 6 eller 8 skildpadder alt efter, hvor megen skildpadde-smag, du vil ha'.
Rør stykkerne i isen og uhhmm!

IS RØRT MED SMELTEDE SKILDPADDER:
Tø vanilje-isen en smule op.
Smelt skildpadderne i en skål over vandbad.
Rør de smeltede skildpadder i isen og. .. endnu mere uhhhmmm!

Begge istyper kan spises med det samme, men kan også fryses igen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.136 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sorbet med champagneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hasselnøddeis og råsyltede danske blommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tofu is med chokoladestykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sorbet med champagneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os