Logo

Skildpaddeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æggeblommer (past.)
4 spsk flormelis
2 tsk vanilje
½ l. piskefløde
1-2 stk æggehvider (past.)
12 stk TOMS Kæmpe Skildpadder (hakkes i mindre stykker)

Æg, flormelis og vanilje piskes. Flødeskummet og de hakkede Kæmpe
Skildpadder blandes i. Til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider
forsigtigt i.
Isen fyldes straks i en springform eller en glat skål, der dækkes med
låg eller folie.
Kan evt. pyntes med Toms Kringler, Mørk.
Frysetid 3-5 timer

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.751 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her