Logo

Skinkemousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 blade husblas
200 g kogt røget skinke
½ dl fintsnittet porre
1 tsk citronsaft
2 dl cremefraiche 18%
salt og peber
1 dl piskefløde
2 stk hårdkogte æg.

Dressing:
2 dl cremefraiche
¼ dl fintsnittet porre
citronsaft

Udblød husblassen i koldt vand. skær sværen af skinken og blend den sammen med cremefraichen og porrer.
Knug vandet af husblassen og smelt den i en skål over vandbad.
Rør citronsaften i og vend det rundt i skinkeblandingen.
Pisk fløden og vend den i. Smag til med salt og peber.
Kom moussen i en form og sæt den i køleskabet i mindst 4 timer.

Dressing:
Smag cremefraichen til med salt, peber og citronsaft og vend porrestykkerne i.

Servering:
Vend moussen ud på en bund af snittet salat eller kinakål.
Pynt med med kogte æg, tomater og server flûte til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.668 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?