Logo

Slør til is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg krystalmelis
2 ½ dl vand
¼ dl eddike

Sukker og vand bringes i kog og skummes, hvorefter eddiken tilsættes.
Når sukkerlagen begynder at blive jævn, tages en knækprøve på
følgende måde:
En pind eller skaftet af en træske dyppes i koldt vand, derpå i
sukkerlagen og til sidst igen i vand.
Dersom det sukker, der har sat sig på pinden eller træskaftet, er så
stift, at det let knækker, er konsistensen tilpas.
Gryden tages af ilden og stilles på bordet i en balje med varmt vand.
En slørkaster dyppes heri og trækkes frem og tilbage over en stok
eller lineal, indtil der har dannet sig en mængde fine tråde.
Disse samles og anbringes om eller over isanretningen.
Under sløret eller mellem dette kan stikkes marcipanblade .
I stedet for en slørkaster kan et metalpiskeris anvendes.
Sløret må da anvendes straks, da det bliver sejt i løbet af kort tid.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 854 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Porterglaserede figner med kanel og stjerneanisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dessert PrémisseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberpie 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Portions-fløderand med frugtDen danske fløderand er her lavet i portionsglas og er blødere, end hvis den var lavet i...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!