Logo

Smedens ferskensorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg overmodne økologiske ferskner
1 økologisk citron
2 1/2 dl vand
400 g gyldent rørsukker
 
Bring vandet i kog, drys sukkeret i og rør til det er helt opløst, afkøl lagen.
Blanchér fersknerne, kom dem i kogende vand og giv et kort opkog.
Skyl dem hurtigt under koldt vand og flå skindet af dem.
Del dem i små stykker.
Pres saften af citronen.
Riv evt. det yderste af skallen fint eller lav julienne.
Blend nu fersknerne med citronsaften, skallen og tilsæt sukkerlagen.
Fryses i ismaskine.
Bruger du fryseren tages isen ud og røres hver halve time de første 2-3 timer.
Serveres med vafler og pyntes med blade af citronmelisse eller mynte.
 
Tips: Citron fremhæver frugtsmagen i al frugtis ! 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 703 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Cassata-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddekurve med creme og friske fignerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• CitronbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• C-bombeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os