Logo

Små ingefærpærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg små pærer
½ kg sukker
1 dl vand
1 dl eddike
3 pr. p tørret ingefær
1 spsk konserveringsvæske
 
Pærerne syltes hele. De skrælles og blomsten - men IKKE stilk - fjernes.
Sukker, vand og eddike koges til en lage sammen med den let knuste
ingefær, og pærerne koges heri, til de er møre og let kandiserede.
Læg dem i glas og indkog evt. lagen, hvis den ikke er helt jævn, før
konserveringsvæsken tilsættes. hæld den over pærerne.
Smager bl.a. godt sammen med cremefraiche eller flødeskum evt. med lidt
bær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.334 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her