Logo

Små pæretærter med marcipan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 rulle frossen, optøet tærtedej
75 g groftreven marcipan
2 store aromatiske, faste pærer
1 spsk citronsaft
30 g smeltet smør
4 spsk sukker

Rul den optøede tærtedej ud til en stor firkant der skæres i 4 firkantede stykker.
Buk og rul kanten en lille smule ind hele vejen rundt, og læg
dejstykkerne på en plade med bagepapir.
Drys marcipan på dejen.
Skræl og udkern pærerne og skær dem i tynde både, som lægges
taglagt på marcipanen, dryppes med citronsaft, pensles med smør og
drysses med sukker, før de bages gyldne og sprøde i ovnene ved 220º i
15-20 min.
Serveres lune med kaneldrysset cremefraiche.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 776 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Creme brûléeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RababertrifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ferskensorbet og friske abrikoser i mandelmælkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brûléeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os