Logo

Små tomattærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder



14 stk


#
14 stykker udrullet butterdej på størrelse med underkopper
7-8 faste modne tomater
6 spsk koncentreret tomatpure
2 spsk hakket basilikum
eller 1 spsk herbes de provence
5 spsk olie
2 fed hvidløg, presset
Lidt timian, hakket
Lidt sukker
Salt og peber
Lidt olie til pensling
*


Tomatpure, basilikum, olie og hvidløg blandes.

Butterdejs-cirklerne lægges på en bageplade med papir og prikkes med en gaffel, bortset fra den yderste centimeter.

Butterdejen pensles med tomatblandingen - men lad den yderste centimeter stå.
Tomaterne skives og anbringes let taglagt på butterdejen.

Pensl med olie, drys med sukker, salt og peber.
Bages i 15 min. ved 200 °C.
Efter 15 min. pensles tomaterne igen med olie og drysses med timian og bages færdig.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 930 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?