Logo

Små tomattærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook



14 stk


#
14 stykker udrullet butterdej på størrelse med underkopper
7-8 faste modne tomater
6 spsk koncentreret tomatpure
2 spsk hakket basilikum
eller 1 spsk herbes de provence
5 spsk olie
2 fed hvidløg, presset
Lidt timian, hakket
Lidt sukker
Salt og peber
Lidt olie til pensling
*


Tomatpure, basilikum, olie og hvidløg blandes.

Butterdejs-cirklerne lægges på en bageplade med papir og prikkes med en gaffel, bortset fra den yderste centimeter.

Butterdejen pensles med tomatblandingen - men lad den yderste centimeter stå.
Tomaterne skives og anbringes let taglagt på butterdejen.

Pensl med olie, drys med sukker, salt og peber.
Bages i 15 min. ved 200 °C.
Efter 15 min. pensles tomaterne igen med olie og drysses med timian og bages færdig.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 648 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pasta gartnerensHurra for pasta! Her får familiefavoritten, fettuccine en ansigtsløftning med sprøde...
• Gazpacho suppeEn frisk suppe til en varm sommerdag. Server den med forskelligt tilbehør, så hver gæst...
• Tomatmuffins med baconEr børnene lidt utålmodige, er disse madmuffins hurtige at lave. Perfekte til...
• Frugtsalat med honning-yoghurtcremeDesserten en frisk frugtsalat med honning rørt yoghurt - æbler, pærer, bananer,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os