Logo

Solbær-sorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ dl vand
5 blade husblas
1 ½ dl solbærkoncentrat
2 dl piskefløde
3 æggehvider
4 store makroner
Valnøddekerner

Den udblødte husblas smeltes i kogende vand og kommes straks i solbærsaften.
Fløden og æggehvide piskes hver for sig, og begge dele vendes i.
Læg en knust makron i bunden af hvert portionsglas og fordel solbærdesserten over den.
Pynt hvert portionsglas med en top flødeskum og et par valnøddekerner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.718 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her