Logo

Solbær-sorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 dl vand
5 blade husblas
1 1/2 dl solbærkoncentrat
2 dl piskefløde
3 æggehvider
4 store makroner
Valnøddekerner

Den udblødte husblas smeltes i kogende vand og kommes straks i solbærsaften.
Fløden og æggehvide piskes hver for sig, og begge dele vendes i.
Læg en knust makron i bunden af hvert portionsglas og fordel solbærdesserten over den.
Pynt hvert portionsglas med en top flødeskum og et par valnøddekerner.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 880 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kefir-Is med grøn mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AppelsincoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kræmmerhuse med flødeskum og hjemmelavet syltetøjDenne gammeldags sommer-dessert kan fyldes med hjemmelavet syltetøj eller sæsonens friske...
• Kefir-Is med grøn mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os