Logo

Solbær-sorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ dl vand
5 blade husblas
1 ½ dl solbærkoncentrat
2 dl piskefløde
3 æggehvider
4 store makroner
Valnøddekerner

Den udblødte husblas smeltes i kogende vand og kommes straks i solbærsaften.
Fløden og æggehvide piskes hver for sig, og begge dele vendes i.
Læg en knust makron i bunden af hvert portionsglas og fordel solbærdesserten over den.
Pynt hvert portionsglas med en top flødeskum og et par valnøddekerner.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.165 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?