Logo

Sorbet af årstidens bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g blandede modne bær (jordbær, hindbær, solbær etc)
1 ¼ dl vand
110 g sukker
1-2 spsk citronsaft
Hakket mynte af bladene fra 3-4 stilke

Sukker og vand koges op og stilles til afkøling.
De rensede bær blendes med lagen, og det hele smages til med citronsaft og finthakket mynte.
Hæld sorbeten i en ismaskine eller en rustfri stålbeholder og stil den i fryseren.
Hvis du fryser den i en almindelig skål, skal der røres godt rundt ca. hver halve time.
Gem overskydende bær og dyp dem i smeltet chokolade.
Arranger sorbeten med chokoladebærrene og server med iskold champagne eller en god dessertvin.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 826 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?