Logo

Sorbet af årstidens bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g blandede modne bær (jordbær, hindbær, solbær etc)
1 1/4 dl vand
110 g sukker
1-2 spsk citronsaft
Hakket mynte af bladene fra 3-4 stilke

Sukker og vand koges op og stilles til afkøling.
De rensede bær blendes med lagen, og det hele smages til med citronsaft og finthakket mynte.
Hæld sorbeten i en ismaskine eller en rustfri stålbeholder og stil den i fryseren.
Hvis du fryser den i en almindelig skål, skal der røres godt rundt ca. hver halve time.
Gem overskydende bær og dyp dem i smeltet chokolade.
Arranger sorbeten med chokoladebærrene og server med iskold champagne eller en god dessertvin.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 575 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• IsIs er en frossen dessert. Der skelnes mellem flødeis, der laves på basis af mælk eller...
• Frossen creme chantillyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sherry-fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à la mande 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os