Logo

Sorbet af årstidens bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g blandede modne bær (jordbær, hindbær, solbær etc)
1 ¼ dl vand
110 g sukker
1-2 spsk citronsaft
Hakket mynte af bladene fra 3-4 stilke

Sukker og vand koges op og stilles til afkøling.
De rensede bær blendes med lagen, og det hele smages til med citronsaft og finthakket mynte.
Hæld sorbeten i en ismaskine eller en rustfri stålbeholder og stil den i fryseren.
Hvis du fryser den i en almindelig skål, skal der røres godt rundt ca. hver halve time.
Gem overskydende bær og dyp dem i smeltet chokolade.
Arranger sorbeten med chokoladebærrene og server med iskold champagne eller en god dessertvin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.303 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her