Logo

Sorbet med lime og banan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
ca. 8 personer

2 bananer
2 dl limesaft
2 limefrugter
150 g sukker
40 g honning
50 g glukose

1. Skræl de to bananer, skær hver af dem i tre stykker. Skær midterstykkerne i tynde skiver - der skal bruges ca. 50 skiver - og læg dem på en bageplade. Bag dem i forvarmet ovn ved 100~C i 45 minutter, til de er karamelliserede.

2. Blend endestykkerne til en puré i foodprocessoren. Skær omhyggeligt den grønne skræl af limefrugterne. Pres saften ud af dem. Hæld 2 ½ dl vand i en kasserolle, tilsæt sukker, honning og glukose. Bring det i kog. Lad det blive koldt og rør bananpuré, finthakkede limeskaller og -saft i. Frys denne blanding i en ismaskine sæt den i fryser.

3. I sidste minut formes aflange boller ved hjælp af to varme skeer. Læg dem i kolde, dybe tallerkener og garner med de tørrede bananskiver.
Frankrig
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 917 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?