Logo

Sorbet med lime og banan 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 bananer
2 dl limesaft
2 limefrugter
150 g sukker
40 g honning
50 g glukose

Skræl de to bananer, skær hver af dem i tre stykker. Skær midterstykkerne i tynde skiver - der skal bruges ca. 50 skiver - og læg dem på en bageplade. Bag dem i forvarmet ovn ved 100~C i 45 minutter, til de er karamelliserede.

Blend endestykkerne til en puré i foodprocessoren. Skær omhyggeligt den grønne skræl af limefrugterne. Pres saften ud af dem. Hæld 2 1/2 dl vand i en kasserolle, tilsæt sukker, honning og glukose. Bring det i kog. Lad det blive koldt og rør bananpuré, finthakkede limeskaller og -saft i. Frys denne blanding i en ismaskine sæt den i fryser.

I sidste minut formes aflange boller ved hjælp af to varme skeer. Læg dem i kolde, dybe tallerkener og garner med de tørrede bananskiver.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brombærfondue med figner og mandelkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• MynteisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoladefromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombærfondue med figner og mandelkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os