Logo

Sortebæris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
5 æg
6 dl piskefløde
500 g sortebær (rævlinger)
300 g sukker
1 gl. rom eller grand marnier

Sortebær blendes og presses gennem en si.
Blommer piskes med sukker. Rom og sortebær tilsættes.
Fløden piskes. Hvider piskes stive.
Fløden vendes i bærblandingen. Hviderne vendes i.
Isen røres et par gange under indfrysningen.

Tips: Der kan med fordel anvendes en større mængde bær,
saften skal så koges lidt ind inden anvendelse.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.341 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad er vigtigst efter valget?





Effektiv reklame - klik her