Logo

Sprød æbletærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 20-30 min. Ikke fryse-egnet
(4 personer)

150 g hvedemel
100 g smør
50 g sukker
2-3 spsk vand
Fyld:
1 kg æbler
1 dl flormelis
lidt abrikosmos vand

Findel smørret i melet og bland sukker i.
Saml dejen med koldt vand.
Rul den ud, efter at den har hvilet koldt en halv time.
Kom dejen i en smurt tærteform og forbag ved 175ºC i 10min.
Skræl æblerne og skær dem i meget smalle både.
Læg dem på tærtedejen i et pænt mønster.
Drys flormelis på.
Sæt tærten i ovnen igen og lad den bage yderligere 15-20 min.
Kom lidt smeltet abrikosmos rørt med lidt vand over tærten og server.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.106 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Italiensk frugtsalat (Macedonia di frutta)En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærsoufflèEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk frugtsalat (Macedonia di frutta)En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os