Logo

Sprød lagkage med æblemos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sprød lagkage med æblemos

 

Desserten er sprøde kagebunde lagt sammen med flødeskum og æblemos.

10-12 stykker. Arbejdstid: ca. 1 time Bagetid: ca. 20 min.

 

Sprøde bunde:

175 g blødt smør

175 g sukker

1 æg

175 g hvedemel

 

Fyld:

½ liter piskefløde

250 g æblemos eller æblegrød

 

Pynt:

50 g mandler

*

 

Rør smør og sukker lyst og cremet.

Pisk ægget i.

Sigt melet, og vend det i dejen med en dejskraber.

 

Tegn 6 cirkler (diameter på ca. 20 cm) på bagsiden af bagepapir.

Vend papiret, og smør dejen på bagepapiret inden for cirklerne.

Bag bundene sprøde ved 200 °C i 6-7 min.

Lad dem køle af på en bagerist.

 

Træk bagepapiret af bundene (fugt forsigtigt bagepapiret med lidt vand på bagsiden, så er det lettere at få af).

 

Pisk fløden til blødt skum.

Smør bundene med et tyndt lag flødeskum, og læg dem sammen til en lagkage.

 

Læg æblemos på toppen, og drys med hakkede mandler.

Server lagkagen frisklavet.

 

Sprød lagkage med æblemos


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 618 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?